11/28/2024
7:00 PM-9:00 PM

KORUNDI HOUSE OF CULTURE

Korundi House of Culture

Matti Patronen: Kelpo versio itsestäni stand up show

Yli kymmenen vuotta komiikkaa ja yli viisikymmentä vuotta elämää on johtanut siihen, että on aika tuoda Matin stand up -show kaiken kansan nähtäväksi. Vuosi 2015 ja TV1:n Naurun tasapaino-ohjelma toi Matin koko kansan tietoisuuteen. Parhaimmillaan yli 200 keikkaa vuodessa tehnyt Patronen on vakiinnuttanut tyylinsä ja säilyttänyt oman poikamaisen otteensa näihin päiviin saakka.

Naurulta ja aivastuksilta ei voi välttyä, eikä ole tarkoituskaan. Hyvän mielen show viihdyttävä reilun puolentoista tunnin ajan sisältäen tauon, jolloin voi syödä vaikka kanelipullan. Show sisältää uusia tarinoita sekä vanhoja hassuiksi havaittuja juttuja.

Matin omin sanoin: "Koskaan ei tiedä mitä päivät tuovat tullessaan. Mutta vaikka olisi varvas kipeänä, niin joka ilta yleisö saa kuulla ihan Kelpo version itsestäni.

Esitys K-18 (K-16 huoltajan seurassa)

Kesto n. 1,5h väliaikoineen

Liput 29,90 €, sis. palvelumaksun

Osta lippu: https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1119

Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon verkkokaupasta, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta ilman jonottamista. Ennakkotilaukset viimeistään 2h ennen esitystä: https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1160

Kulttuuritalo Korundi, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi