4.10.2024
21.00-22.00

KULTTUURITALO KORUNDI

Kulttuuritalo Korundi

ONEVIOLIN - ACT TWO

LISÄKONSERTTI! Lontoon Royal College of Musicista valmistunut ONEVIOLIN, oikealta nimeltään Pekka Niemi, on esiintynyt viime vuosina loppuunmyydyille saleille eri puolilla Suomea. Huippuviulisti jatkaa menestyksekkäiden rundiensa putkea syksyllä 2024, kun hän tuo ACT TWO -nimisen uudistetun livesetin perinteisten konserttisalien lisäksi myös Tavara-aseman ja Rytmikorjaamon kaltaisille klubeille!

Tunnin mittaiset ACT TWO -keikat tulevat keskittymään kansainvälisten hittien cover-versioihin. ONEVIOLINin maailmanlaajuisesti poikkeuksellinen konsepti perustuu siis siihen, että artisti uudelleenversioi tunnettuja kappaleita käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä. Kaikki rummuista melodiaan on tehty vain ja ainoastaan artistin viululla. Esiintymistä tukevat lavalle pystytettävät videoscreenit, joiden visuaalinen ilme on ACT TWO -setissä päivitetty aivan uudelle tasolle. Konsertit eivät sisällä väliaikaa.

ONEVIOLIN on ollut hurjassa nousukiidossa 2020-luvulla. Hänen some-hiteiksi nousseet cover videonsa saattavat kerätä miljoonia katselukertoja jopa yksittäin, puhumattakaan paljonko ne ovat tavoittaneet ihmisiä maailmanlaajuisesti yhteensä. Omien konserttiensa lisäksi hän on tuttu näky niin TV-ruudusta kuin erilaisista kampanjoistakin.

Pelkästään vuonna 2023 ONEVIOLIN teki kolme kiertuetta, esiintyi festivaaleilla, firmatilaisuuksissa ja lennätettiin eri mantereille myös ulkomaan yksityiskeikoille. Keikkailun ja viraalivideoiden ohella artisti on julkaissut "ONE"-nimisen albumin sekä vieraillut Uniikin ja TUULIn kultaa striimanneella singlellä Karuselli.

Liput alk. 32 €, sis. palvelumaksun.

Kesto n. 60 min, ei väliaikaa.

Osta lippu: https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1135

Korundin kahvila on avoinna ennen konserttia. Tilaa tarjoilut ennakkoon konsertin alkuun, niin pääset suoraan katettuun pöytään nauttimaan. Tarjoilut katetaan pöytiin tuntia ennen konserttia. Ennakkotilaukset verkkokaupasta viimeistään 24h ennen konserttia: https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1141

Kulttuuritalo Korundi, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi