Kulttuuritalo Korundi Rovaniemen taidemuseo Lapin kamariorkesteri Korundi Kitchen & Cafe 22.3.2022

Korundin verkkosivut uudistuvat

Uudistuksessa painotetaan selkeyttä, saavutettavuutta sekä päivitetyn brändin mukaista ilmettä. Sivujen keskiöön nousee tapahtumakalenteri, jonka avulla käyttäjien toivotaan löytävän Korundin tarjonnan entistä paremmin.

Verkkosivu-uudistuksen keskeinen tavoite on tuoda Kulttuuritalo Korundin palvelut aiempaa selkeämmin esille. Saman katon alla toimivat Rovaniemen taidemuseo, Lapin kamariorkesteri ja Korundi Shop erottuvat uudella sivustolla brändin mukaisin värikoodein, jotka toistuvat muun muassa tapahtumakalenterissa. Myös Korundi Kitchen & Café siirtyy saman sivuston yhteyteen.

Sisältöä on selkeytetty ja tiivistetty, jotta kävijät löytäisivät olennaisen tiedon mahdollisimman nopeasti. Myös saavutettavuuteen ja helppokäyttöisyyteen on panostettu.

- Uudistuksen ansiosta sivuston käyttö sujuu sekä älypuhelimella että isoilla näytöillä entistä helpommin. Myös sisällön selkeyteen ja navigointiin on kiinnitetty huomiota, ja rakenne onkin mietitty tärkeimmän sisällön eli tapahtumien, konserttien ja näyttelyiden ympärille. Saavutettavuutta kokonaisuudessaan on parannettu asiakaslähtöisesti, kertoo Antti Itkonen Rovaniemen kaupungin viestinnästä.

Uudistuksesta on vastannut Korundin verkkosivutyöryhmä yhdessä Rovaniemen kaupungin viestintäpalveluiden kanssa. Raikkaan uuden ilmeen takana on mainostoimisto Puisto. Sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Tietotalo Infocenter Oy.

Haluamme kuulla näkemyksesi!
Jätä kommentit, parannusehdotukset ja kiitokset täällä.