Avoinna tällä viikolla

Näyttelyt & Korundi Shop

Ti-Su 11-18

Yhteystiedot

Korundi myynti
myynti@korundi.fi
050 378 7761

Sijainti

Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
Sijainti kartalla

Kulttuuritalo Korundi on taiteen ja tapahtumien koti aivan Rovaniemen keskustan tuntumassa. Muuntuvat tilamme soveltuvat konsertteihin, kokouksiin, seminaareihin, häihin ja juhliin. Taide ja historia värittävät tapahtumaasi, jonka Korundi Kitchen & Cafén tarjoilut täydentävät makuelämyksellään.

Tilaisuutta järjestämässä?

Korundin upeat tilat taipuvat moneen.
Autamme mielellämme tilaisuuden järjestelyissä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:
myynti@korundi.fi
050 378 7761

"Olimme kyllä kaikin puolin tyytyväisiä Korundiin. Tila sopi täydellisesti tapahtumaamme ja tarjoilut sujuivat kuin unelma ja vastasivat odotuksiimme täydellisesti, jopa ylittäenkin ne." 
- tapahtumajärjestäjä

"En voi muuta sanoa kuin että teidän kanssanne on helppo tehdä hommia, kun tietää että kaikki pelaa ja asiat hoituvat. Itse sain keskittyä tilaisuuden pyörittämiseen eikä tarvinnut huolehtia, että onkohan tarjoilut ja kahvit niin kuin on sovittu."
- kokousjärjestäjä

"Artistit ovat aina hyvillä mielin tulossa Korundiin keikalle, kun täällä homma toimii ja henkilökunta on niin ystävällistä."
- konserttijärjestäjä 

Tilat

Korundi-sali

Tunnelmallinen Korundi-sali taipuu monipuolisesti eri tarpeisiin. Upeasta akustiikastaan tunnetussa Korundi-salissa voidaan järjestää erilaisia tapahtumia konserteista kokouksiin. Salissa on 340 paikkaa.

Kabinetti

Valoisa Kabinetti soveltuu pieniin kokouksiin, ryhmätöihin, lounaskokouksiin ja esiintyjien takatilaksi. Kabinetista löytyy videoneuvottelulaitteet, jotka mahdollistavat pienimuotoisten hybridikokousten järjestämisen. Kabinetissa on 18 paikkaa.

Lämpiö

Korundin ytimessä tiloja yhdistää tyylikäs lämpiötila, jossa luonnonvalo tulvii sisään suurista lasi-ikkunoista. Näkyviin on jätetty postiautovarikon alkuperäistä tiiliseinää. Viihtyisä tila sopii hyvin mm. cocktail-tilaisuuksien tai pienten esitysten järjestämiseen.

Taidekirjasto

Taidekirjasto on intiimi tila 20-30 hengen kokouksiin. Se soveltuu myös ryhmätyötilaksi suurempien kokousten yhteyteen. Taidekirjaston videoneuvottelulaitteet mahdollistavat pienimuotoisten hybridikokousten järjestämisen. 

Soittajien lämpiö

Soittajien lämpiö on monikäyttöinen tila, joka mukautuu kokouksiin, ryhmätyötilaksi tai ruokailuihin 30-50 henkilölle.

Taidesalit

Taidemuseon uniikkeja näyttelytiloja voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Taiteen läsnäolo luo tilaisuuksiin inspiroivat puitteet. 

Ravintolatila

Korundi Kitchen & Café on upeasti sisustettu tila ja kiehtova kohtaamispaikka laadukkaiden tarjoilujen äärellä. Korundi Kitchen & Café toimii lounasravintolana ja tunnelmallisena taidekahvilana sekä palvelee yleisöä konserttien ja muiden tapahtumien väliajoilla. Muina aikoina tilat ovat hyödynnettävissä esimerkiksi juhlakäyttöön.

Tapahtuma Korundi-salissa

Korundi tarjoaa tapahtumajärjestäjälle ainutlaatuiset puitteet. Korundi-sali on monipuolisesti erilaisiin tapahtumiin muuntautuva 340-paikkainen konserttisali.

Lue lisää

Maistuvat kokouspaketit

Korundin tyylikkäät tilat, taiteen ja musiikin inspiroiva läsnäolo sekä sijainti keskellä kaupunkia tekevät siitä erottuvan paikan kokouksille. Herkulliset tarjoilut ovat kokousten kohokohta ja kahvitaukojen puheenaihe. Paketit sopivat 10-60 hengen kokouksiin.

Lue lisää

Juhlat tai häät

Korundi on uniikki juhla- ja hääpaikka keskellä Rovaniemeä, jossa ensiluokkaiset järjestelyt ja mutkaton palvelu takaavat mieleenpainuvat hetket. Taiteen ja musiikin inspiroiva läsnäolo luovat tunnelman, joka muistetaan. Korundi Kitchen & Cafén herkulliset tarjoilut kruunaavat tilaisuuden.

Lue lisää

Ravintolapalvelut

Hyvä ruoka on kokousten ja tapahtumien kohokohta! Korundi Kitchen & Café toimii lounasravintolana ja tunnelmallisena taidekahvilana sekä palvelee yleisöä konserttien ja muiden tapahtumien väliajoilla. Catering-palvelumme mahdollistaa lisäksi makunautinnot erilaisiin tilaisuuksiin Korundissa.

Lue lisää