Avoinna tällä viikolla

Ma-Pe 10.30-15

Lounas

Ma-Pe klo 10.30-14
Lounas 15€
Sopimushinta 12,70€

Lounas tänään

Kanaa ja valkosipulia MG

Maapähkinä-Tofu Panang VG

Sahrami riisi VG

Sijainti

Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
Sijainti kartalla

Kulttuuritalo Korundi ruokkii mielen lisäksi myös kehoa: Korundi Kitchen & Café on raikas lounasravintola, tunnelmallinen taidekahvila ja kiehtova kohtaamispaikka Rovaniemen keskustassa, historiaa henkivässä vanhassa postiautovarikossa.

12,70 €

Sopimuslounas (myös yksityiset)

15 €

Lounas & kahvi

Take away

Lounas & kahvi

Pikkujoulukattaus 24.11. & 8.12.

Pieniä jouluja, suuria elämyksiä! Korundi Kitchen & Cafén maailman maut ja mausteet tuovat etelän valoa pohjoisen pikkujoulukauteen. Tule yksin tai porukalla!

Katso menu ja varaa paikat

Raikas lounasbuffet

Runsaassa buffetissamme sulautuvat yhteen  pohjoiset raaka-aineet ja lämpimät mausteet  maailmalta. Makujen mosaiikki tarjoaa  värikkäitä vaihtoehtoja kaikille sopraanosta  bassoon. 

Lounaslista

Tee lounassopimus

Antamalla sähköpostiosoitteen syöt  lounasbuffetissamme Taste for Culture  -hintaan 12,70 € (norm. 15 €). Kerromme  sinulle mielellämme myös tulevista  tapahtumistamme.

Tee lounassopimus

Pullakahvin paikka

Taidekahvilamme tarjonnasta löytyy  suolaista ja makeaa jokaiselle makupaletille.  Juuri sinulle valmistettu kahvi on baristamme  signeeraama.

Viihdy väliajallakin

Nauti koko väliaika! Vältä jonotus ja osta tarjoilut ennakkoon verkkokaupasta - väliajalla käyt suoraan katettuun pöytään suupaloille ja supliikille.

Tilaa tarjoilut

Maistuvat kokouspaketit

Korundin tyylikkäät tilat, taiteen ja musiikin inspiroiva läsnäolo sekä sijainti keskellä kaupunkia tekevät siitä erottuvan paikan kokouksille. Herkulliset tarjoilut ovat kokousten kohokohta ja kahvitaukojen puheenaihe. Paketit sopivat 10-60 hengen kokouksiin.

Lue lisää