Avoinna tällä viikolla

Ma 10.30-14

Ti 10.30-16

Ke-To 10.30-12.30

Pe 10.30-16

Lounas

Ma-Pe klo 10.30-14
Lounas 15€
Sopimushinta 11,30€

Lounas tänään

Sitruunaruoholla maustettua kalaa MG

Falafel VG

Riisi VG

Sijainti

Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
Sijainti kartalla

Kulttuuritalo Korundi ruokkii mielen lisäksi myös kehoa: Korundi Kitchen & Café on raikas lounasravintola, tunnelmallinen taidekahvila ja kiehtova kohtaamispaikka Rovaniemen keskustassa, historiaa henkivässä vanhassa postiautovarikossa.

11,30 €

Sopimuslounas (myös yksityiset)

15 €

Lounas & kahvi

Take away

Lounas & kahvi

Raikas lounasbuffet

Runsaassa buffetissamme sulautuvat yhteen  pohjoiset raaka-aineet ja lämpimät mausteet  maailmalta. Makujen mosaiikki tarjoaa  värikkäitä vaihtoehtoja kaikille sopraanosta  bassoon. 

Lounaslista

Tee lounassopimus

Antamalla sähköpostiosoitteen syöt  lounasbuffetissamme Taste for Culture  -hintaan 11,30 € (norm. 15 €). Kerromme  sinulle mielellämme myös tulevista  tapahtumistamme.

Tee lounassopimus

Pikkujoulut

Vietä pikkujoulut Korundissa! Kitchen & Cafén lounasbuffetista tutut maailman maut ja mausteet tuovat etelän valoa pohjoisen pikkujoulukauteen. 

Tutustu ja varaa

Pullakahvin paikka

Taidekahvilamme tarjonnasta löytyy  suolaista ja makeaa jokaiselle makupaletille.  Juuri sinulle valmistettu kahvi on baristamme  signeeraama. 

Ma klo 10.30-14.00
ti-pe klo 10.30-16.00

Viihdy väliajallakin

Nauti koko väliaika! Vältä jonotus ja osta tarjoilut ennakkoon verkkokaupasta - väliajalla käyt suoraan katettuun pöytään suupaloille ja supliikille.

Tilaa tarjoilut

Maistuvat kokouspaketit

Korundin tyylikkäät tilat, taiteen ja musiikin inspiroiva läsnäolo sekä sijainti keskellä kaupunkia tekevät siitä erottuvan paikan kokouksille. Herkulliset tarjoilut ovat kokousten kohokohta ja kahvitaukojen puheenaihe. Paketit sopivat 10-60 hengen kokouksiin.

Lue lisää