Avoinna tällä viikolla

Ma-Ti 10.30-15

Ke suljettu

To-Pe 10.30-15

Lounas

Ma-Pe klo 10.30-14
Lounas 15€
Sopimushinta 12,70€

Lounas tänään

11.12

Jouluinen viikko

 

Chilinen kanapata LG

Jouluruukku savutofulla VG

Punakaalilaatikko VG

Sijainti

Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
Sijainti kartalla

Kulttuuritalo Korundi ruokkii mielen lisäksi myös kehoa: Korundi Kitchen & Café on raikas lounasravintola, tunnelmallinen taidekahvila ja kiehtova kohtaamispaikka Rovaniemen keskustassa, historiaa henkivässä vanhassa postiautovarikossa.

12,70 €

Sopimuslounas (myös yksityiset)

15 €

Lounas & kahvi

Take away

Lounas & kahvi

Raikas lounasbuffet

Runsaassa buffetissamme sulautuvat yhteen  pohjoiset raaka-aineet ja lämpimät mausteet  maailmalta. Makujen mosaiikki tarjoaa  värikkäitä vaihtoehtoja kaikille sopraanosta  bassoon. 

Lounaslista

Tee lounassopimus

Antamalla sähköpostiosoitteen syöt  lounasbuffetissamme Taste for Culture  -hintaan 12,70 € (norm. 15 €). Kerromme  sinulle mielellämme myös tulevista  tapahtumistamme.

Tee lounassopimus

Jouluinen lounasviikko

Jouluisella lounasviikolla 11.-15.12.2023 on tarjolla kaiken maailman jouluruokia Korundi Kitchen & Cafén tyyliin! Luvassa maukasta maailmanruokaa jouluisilla mausteilla & twistillä. Mukana paljon vegaanista ja gluteenitonta, niin kuin aina!

Lue lisää

Tilaisuutta järjestämässä?

Korundin muuntuvat tilamme soveltuvat kokouksiin, seminaareihin, häihin ja juhliin. Taide ja historia värittävät tapahtumaasi, jonka Korundi Kitchen & Cafén tarjoilut täydentävät makuelämyksellään.

Lue lisää

Viihdy väliajallakin

Nauti koko väliaika! Vältä jonotus ja osta tarjoilut ennakkoon verkkokaupasta - väliajalla käyt suoraan katettuun pöytään suupaloille ja supliikille.

Tilaa tarjoilut

Maistuvat kokouspaketit

Korundin tyylikkäät tilat, taiteen ja musiikin inspiroiva läsnäolo sekä sijainti keskellä kaupunkia tekevät siitä erottuvan paikan kokouksille. Herkulliset tarjoilut ovat kokousten kohokohta ja kahvitaukojen puheenaihe. Paketit sopivat 10-60 hengen kokouksiin.

Lue lisää