Avoinna tällä viikolla

Näyttelyt, lipunmyynti, Korundi Shop

Ti-Pe 11-18

La-Su 11-16

Kitchen & Café

Ma-Pe 10.30-15

Sijainti

Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
Sijainti kartalla

sijainti

Korundi sijaitsee Rovaniemellä pohjoiseen vievän valtatie N:o 4 varrella. Vuonna 1933 rakennetun postiautovarikon punatiilinen massiivinen rakennus on hyvä maamerkki suunnistettaessa Korundiin sillä kulttuuritalon tilat sijoittuvat tähän yhteen harvoista toisessa maailmansodassa säilyneistä rakennuksista. Korundi sijaitsee kävelymatka Rovaniemen ydinkeskustasta lähellä linja-auto- ja rautatieasemaa. Kauppakeskus Revontuli sijaitsee aivan Kulttuuritalo Korundin naapurissa.

Osoite:
Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi.
Sijainti kartalla.

Pysäköinti

Korundin pääsisäänkäynnin parkkipaikka on maksuton aitojen sisäpuolella. Parkkipaikkoja on rajoitetusti ja huomioittehan, että osa parkkipaikoista on varattu henkilökunnalle. Korundin lähellä on Revontuli -kauppakeskus, josta löytyy myös parkkipaikkoja. 

Liikuntaesteisille on erikseen merkityt parkkipaikat lähellä sisäänkäyntiä.

Sisäänpääsy

Korundiin voi saapua sekä etelän- että pohjoisenpuoleisista ovista. Korundin ulko-ovet ovat sähköistettyjä.

Avustajat pääsevät avustettavan kanssa ilmaiseksi näyttelyihin, esityksiin ja konsertteihin avustajakorttia tai -todistusta esittämällä. Avustajien konserttiliput ovat saatavilla ainoastaan Korundin lipunmyynnistä. Konserttilipun lunastuksen yhteydessä avustajan lipusta peritään palvelumaksu 1,00-1,50 €/lippu (lukuun ottamatta pyörätuolipaikan avustajan lippua).

Vain opas-ja avustajakoirat ovat tervetulleita Korundiin ja näyttelyihin.

Hissit

Näyttelytilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Hissit sijaitsevat näyttelytilaan tultaessa portaiden alla ja näyttelytilan päädyssä.

Vaatesäilytys

Korundin aulatiloissa on maksuton itsepalvelunarikka ja lukollisia kaappeja. Reput, isot laukut ja sateenvarjot tulee jättää naulakkoon näyttelyvierailun ajaksi. Näin suojelemme taideteoksia, sillä kääntyessä laukku saattaa vahingossa osua teoksiin. Isommat matkalaukut voi jättää säilytykseen lippukassalle näyttelyvierailun ajaksi. Korundi ei vastaa naulakoille jätetyistä tavaroista.

Yleisö-wc ja inva-wc

Naisten ja miesten wc:t löytyvät Korundin aulatiloista. Liikkumisesteisten wc sijaitsee aulatilassa, naulakoiden vieressä. Korundin aulan wc on sukupuolineutraali.

Lastenhoitohuone

Lastenhoitohuone sijaitsee Korundin aulassa liikkumisesteisen wc:n yhteydessä. Lastenrattaita on lainattavissa.

Kuvaaminen Korundissa

Rovaniemen taidemuseon näyttelyissä saa ottaa valokuvia omaan käyttöön. Voit myös julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa - tägääthän meidät mukaan #korundi @korundihouse.

Valo- ja videokuvaaminen sekä äänitys on Korundi-salin tapahtumissa lähtökohtaisesti kiellettyä, ellei sille ole erillistä lupaa.

Korundi-sali

Korundi-salissa on 340 istumapaikkaa. Salissa on 17 penkkiriviä ja jokaisella rivillä on 20 paikkaa. Salissa on nouseva katsomo, mutta rivit 1-2 ja kaksi viimeistä riviä 16-17 ovat samalla tasolla. Korundi-salissa on kolme pyörätuolipaikkaa, jotka sijaitsevat salin vasemmasta ovesta sisään tultaessa oikealla puolella rivillä 16 ja 17.

Huomioittehan, että konserteissa ja tapahtumissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat hetkellisesti ylittyä, joten halutessanne otattehan mukaan korvatulpat tai kuulosuojaimet.

Induktiosilmukka Korundi-salissa

Korundi-salissa on induktiosilmukka ja Korundin asiakaspalvelussa palvelupistesilmukka. Näiden kautta kuuntelu onnistuu kuulolaitteen T-asennolla. Katso Korundi-salin induktiosilmukan kuuluvuuskartta täältä: https://kuulokuvat.fi/fi/view/862/973/2055

 

Korundi-salin istumapaikat

Korundin kartta

Verkkosivuston saavutettavuus

Vaatimustenmukaisuus

Rovaniemen kaupungin verkkosivusto vastaa pääosin osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoa AA.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Korundi.fi verkkosivusto on julkaistu 22.3.2022. Tämä seloste on laadittu 21.3.2022. Seloste perustuu käyttäjätestaukseen ja itsearvioon sekä testausohjelmalla suoritettuun tarkastukseen. Sivustoa testataan säännöllisesti testausohjelmalla saavutettavuuden varmistamiseksi ja kehittämiseksi.

Palaute ja yhteystiedot

Korundin verkkosivuston saavutettavuudesta voi antaa palautetta palautelomakkeen kautta. Ei-saavutettavia sisältöjä voi pyytää saavutettavassa muodossa.

Saavutettavuuskantelu ja saavutettavuusselvityspyyntö

Mikäli saat saavutettavuuspalautteeseen epätyydyttävän vastauksen tai et saa pyydettyä sisältöä saavutettavassa muodossa, voit tehdä sivustosta saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön. Suomessa saavutettavuutta valvoo Etelä-Suomen aluehallintovirasto (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivuilla on ohjeet ja osoitteet ilmoituksen tekemiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puh. 0295 016 000 (vaihde)