Avoinna tällä viikolla

Näyttelyt & Korundi Shop

Ti-Pe 11-18

La-Su 11-16

Yhteystiedot

Korundi myynti
myynti@korundi.fi
050 378 7761

Sijainti

Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
Sijainti kartalla

Korundi on uniikki juhla- ja hääpaikka keskellä Rovaniemeä, jossa ensiluokkaiset järjestelyt ja mutkaton palvelu takaavat mieleenpainuvat hetket. Taiteen ja musiikin inspiroiva läsnäolo luovat tunnelman, joka muistetaan. Korundi Kitchen & Cafén herkulliset tarjoilut kruunaavat tilaisuuden.

Ryhmät, yksityistilaisuudet ja juhlat

Upeat puitteet, monipuoliset tilaratkaisut, herkulliset tarjoilut sekä korkeatasoiset ohjelmasisällöt luovat tilaisuuksiisi tunnelman, joka muistetaan. Kulttuuritalon rento ilmapiiri ja mutkaton palvelu takaavat kaikille mukavan juhlan, jonka Korundi Kitchen & Cafén tarjoilut täydentävät makuelämyksellään. Voit järjestää meillä esimerkiksi juhlia ja ruokailuja eri kokoisille seurueille, virkistäytymisiä sekä pikkujouluja.

Ravintolatilasta löytyy noin 100-istumapaikkaa, mutta tilaa voidaan hyödyntää myös cocktailtyylisissä tilaisuuksissa, jolloin tilaan mahtuu jopa 200 henkeä. Korundin ravintolatilaa täydentää tyylikäs lämpiö ja aula.

Tee tilaisuudesta aidosti ainutlaatuinen ja yhdistä tarjoilut konserttiin, esitykseen tai näyttelyvierailuun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:
myynti@korundi.fi
050 378 7761

Catering

Catering-palvelumme mahdollistaa makunautinnot erilaisiin tilaisuuksiin Korundissa. Olemme miettineet valmiiksi menuvaihtoehtoja, joiden joukossa on tuttuun tapaan paljon vegaani- ja gluteenittomia vaihtoehtoja.

Tutustu tarjoiluvaihtoehtoihin

Häät ja vihkimiset

Häät ovat monelle elämän tärkein juhla, joten haluammekin tarjota mieleenpainuvia hetkiä ainutlaatuiseen päivään.

Korundin noin 100-paikkainen ravintola- ja lämpiötila tarjoaa ainutlaatuiset puitteet hääjuhlalle. Korundi Kitchen & Café upeasti sisustettu ja tunnelmallinen tila, jota on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön aukioloaikojen jälkeen. Ravintolatilasta löytyy äänentoisto sekä tarvittaessa myös tv-näyttö. Korundi Kitchen & Cafén häämenuissa sulautuvat yhteen pohjoiset raaka-aineet ja lämpimät mausteet maailmalta. 

Korundin ytimessä tiloja yhdistää tyylikäs lämpiötila, jossa luonnonvalo tulvii sisään suurista lasi-ikkunoista. Näkyviin on jätetty postiautovarikon alkuperäistä tiiliseinää. Tilaa voi hyödyntää esimerkiksi ohjelmaa varten, bändikäyttöön sekä tanssilattiana. Sään suosiessa lämpiöstä pääsee tunnelmalliselle terassille, jossa voi seurustella ja haukata happea.

Rovaniemen taidemuseon uniikkeja näyttelytiloja voi vuokrata vihkimisiin. Taiteen läsnäolo luo vihkimiselle juhlavat ja inspiroivat puitteet. Vihkiminen onnistuu myös erikseen ilman hääjuhlaa. Näyttelytiloja on eri kokoisia ja ne sijaitsevat kahdessa eri kerroksessa. Tila vahvistetaan saatavuuden mukaan. Tila voidaan kalustaa irtopenkein, jolloin istumapaikat saadaan jopa 100 hengelle.   

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

myynti@korundi.fi
050 378 7761

Hääpaketti

Haluamme tarjota mieleenpainuvia hetkiä ainutlaatuiseen päivään. Korundista löytyy tyylikkäät puitteet hääjuhlille ja vihkimisille, joita Korundi Kitchen & Cafén herkulliset tarjoilut täydentävät makuelämyksellään.

Tutustu hääpakettiin