Avoinna tällä viikolla

Näyttelyt & Korundi Shop

Ti-Pe 11-18

La-Su 11-16

Yhteystiedot

Korundi myynti
myynti@korundi.fi
050 378 7761

Sijainti

Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
Sijainti kartalla

Pieniä jouluja, suuria elämyksiä! Tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla Korundin pikkujouluihin. Korundin pikkujouluissa yhdistyvät tänä vuonna ruokailu ja esitys, ja voitte nauttia illasta meillä pitkän kaavan mukaan. Pikkujoulupaketteja on rajallinen määrä myynnissä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Pikkujoulubuffetimme notkuu jouluisista maailman mauista ja illan päätteeksi Jaakko Laitinen & Lapin lisä laittaa tanssitantereen tömisemään! Hyvä ruoka, juoma ja livemusa saavat arjen huolet unohtumaan.

PIKKUJOULUT

Pe 22.11.2024 klo 19–00
Pe 29.11.2024 klo 19–00 (täynnä, alustava ryhmävaraus)
Paikka: Korundi Kitchen & Café

HINTA

69 €/hlö, sis. pikkujoulubuffet ja esiintyjä: Jaakko Laitinen ja Lapin lisä.
96 €/hlö, sis. pikkujoulubuffet, juomapaketti ja esiintyjä

Varmista paikkasi verkkokaupasta:
Pe 22.11. pikkujoulut: https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1125
Pe 29.11. pikkujoulut (täynnä, alustava ryhmävaraus): https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1130 

RYHMÄT

Verkkokaupassamme maksuvälineenä käy kortti. Mikäli haluat ryhmän pikkujoulut laskutukseen, otathan yhteyttä myynti(at)korundi.fi.

AIKATAULU

klo 18.30 ovet ja baari avautuvat
klo 19.00–20.30 pikkujoulubuffet tarjolla
klo 21.00 Jaakko Laitinen ja Lapin lisä viihdyttävät ravintolassa
klo 23.30 valomerkki

PIKKUJOULUMENU

Pikkujoulumenussa on huomioitu tyypillisimmät erikoisruokavaliot kuten laktoositon, gluteeniton, maidoton, vegaani ja kasvisruokavalio.

JUOMAPAKETTI

Juomapaketti sisältää Korundin kuohuglögin ja kaksi kaatoa puna- tai valkoviiniä. Juomapaketti on myynnissä vain ennakkoon. Korundin ravintola palvelee koko pikkujouluillan monipuolisella juomavalikoimalla.

ESIINTYJÄ: Jaakko Laitinen ja Lapin lisä

Jaakko Laitinen & Lapin Lisä tarjoilee Lappi-humpan helmiä. Modernin rillumarein ruhtinaaksi tituleerattu Laitinen yhtyeineen on valikoinut ohjelmistoon niin unohdettuja arkistojen aarteita kuin rakastetuimpia musiikillisia pohjoisen elämänmenon kuvauksia. Luvassa on niin painia pailakoiden kera erotusaidalla kuin kovaa ajoa tuiskussa Ruijan rannalla hukat kintereillä ja koko komeuden kruunaa kansainvälisestikin tunnettu ja toivottu poromiehen suudelma. Seitsenhenkiseltä orkesterilta eivät soolot lopu kesken ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa. Alunperin versioita arveltiin liian rivakoiksi tanssittavaksi, mutta niin vain on Lapin Lisän keikoilla tanssittukin turbo-Lappi-humpan tahtiin.

PIKKUJOULUPAKETTIEN EHDOT

PIKKUJOULURUOKAILU RYHMILLE MUINA AIKOINA

Pikkujoulubuffet on varattavissa ryhmille min. 20 henkeä myös mm. seuraavina ajankohtina: pe 8.11. ja pe 15.11. Ota yhteyttä myyntiimme: myynti(at)korundi.fi.