Kulttuuritalo Korundi 15.1.2024

Korundin näyttely- ja konserttiliput Lippupisteen verkkokauppaan

Kulttuuritalo Korundi on siirtynyt 8.1.2024 alkaen Lippupisteen lipunmyyntijärjestelmään.

Lippupisteen kautta verkkokaupassa myydään Rovaniemen taidemuseon näyttelylippuja, Culture Pass -yhteislippua, Korundin konserttilippuja, Lapin kamariorkesterin kausi- ja konserttilippuja sekä väliaikatarjoilut. Lippupisteen myötä ostopolku helpottuu, sillä verkkokaupasta voit ostaa samalla kertaa sekä konserttiliput että väliaikatarjoilut. 

Korundin lipunmyynnistä voi ostaa lippuja vain Korundissa järjestettäviin konsertteihin ja tapahtumiin. Korundi ei ole Lippupisteen valtakunnallinen lipunmyyntipiste.

Näyttelylippuja voi edelleen ostaa myös paikan päältä Korundin lipunmyynnistä, mutta ostamalla lipun ennakkoon verkkokaupasta varmistat sisäänpääsyn sekä voit myös säästää. Lipputyypistä riippuen verkosta ostettu näyttelylippu on hieman edullisempi kuin paikan päältä ostettu lippu. Mitä enemmän lippuja ostetaan samalla kertaa, sitä edullisemmaksi kokonaisostos tulee.

Korundin nettisivujen tapahtumakalenteriin pääset tästä: https://korundi.fi/fi/kavijalle/tapahtumakalenteri 

Lippuvarauksia Korundin konsertteihin ja tapahtumiin voit tehdä sähköpostitse info(at)korundi.fi tai Lippu.fi puhelinpalvelussa: 0600 900 900 (2,00€/alk.min + mpm/pvm). Varatut liput tulee lunastaa viikon sisällä varauksesta.

Lämpimästi tervetuloa Korundin näyttelyihin, tapahtumiin ja konsertteihin!