Lapin kamariorkesteri 26.10.2022

Opiskelija, orkesterisi odottaa!!

Katkaise kaamos musiikilla - Lapin kamariorkesteri tarjoaa elämyksiä marraskuussa opiskelijoille! Lue lisää...

Viime hetken lippu opiskelijakortilla kaikkiin konsertteihin 6€!

Viime hetken lipulla on mahdollisuus edulliseen elämykseen: voit lunastaa Korundin lipunmyynnistä opiskelijakortilla itsellesi 6€ paikan konserttiin kuin konserttiin, mikäli salissa vain on tilaa. Tarjous on voimassa kaikissa Lapin kamariorkesterin konserteissa Korundissa ja sen voi lunastaa Korundin lippukassalta aikaisintaan tuntia ennen tapahtumaa aina konsertin alkuun asti.

Tuo kaveri konserttiin!

2in1 Korundin korurasia -konserttiin torstaina 17.11.! Osta kaksi lippua yhden hinnalla (alk. 12€, sisältää käsittelykulun) käyttämällä tätä linkkiä Ticketmasterin verkkokaupaan. Tarjous voimassa vain verkossa. 

Opiskelijan minikausikortti marraskuulle 25€!

Lunasta opiskelijakortilla oma minikausikortti Lapin kamariorkesterin kaikkiin marraskuun konsertteihin Korundissa! Kortti 25€ (norm. yhteishinta 33€) sisältää konsertti-illat Korundissa 3., 10, ja 17.11. ja on ostettavissa Korundin lipunmyynnistä voimassa olevaa opiskelijakorttia näyttämällä. Tarkemmat tiedot konserttien esiintyjistä ja ohjelmista näet tästä:

Torstai 3.11. klo 19 Kantaesitysvyörymä… ja Boléro!

Kantaesitysten vyöry täyttää Korundin, kun Lapin kamariorkesterin säveltäjävieraiksi saadaan niin Osmo Tapio Räihälä kuin Aki Yli-Salomäki. Rakastetut Debussyn Faunin iltapäivä ja Ravelin Bolero kuullaan myös uusina sovituksina. Solistina säteilee harpisti Anni Kuusimäki ja orkesteria johtaa taiteellinen johtaja John Storgårds. 

Huomaa myös taiteilijatapaaminen klo 18 Korundi Kitchen & Caféssa, jossa säveltäjät Osmo Tapio Räihälä ja Aki Yli-Salomäki kertovat kantaesityksistä. Säveltäjiä haastattelee Anu Jormalainen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sen järjestää Lapin kamariorkesterin kannatusyhdistys LAKKA ry.

Torstai 10.11. klo 19 Konserttoaatelismia, yön sylissä 

Hollantilainen huippuviulisti Liza Ferschtman tähdittää Lapin kamariorkesterin vieraana valoa pimeään marraskuuhun. Luvassa on mm. Beethovenin rakastettu viulukonsertto, kantaesityksenä hollantilaisen Mathilde Wantenaarin teos Nachtmuziek sekä Arnold Schönbergin upea klassikkoteos Verklärte Nacht. Ferenc Farkasin teoksessa solistisen osuuden taituroi orkesterin oma kontrabasisti Heidi Rahkonen. 

Torstai 17.11. klo 18 Korundin korurasiasta 

Korundin korurasiasta pulpahtelee Lapin kamariorkesterin taiturimuusikoiden valmistamia musiikillisia helmiä torstaina 17.11. klo 18. Luvassa on upeaa kamarimusiikkia, sillä ohjelmassa kuullaan edesmenneen Jaakko Kuusiston teos Play III jousikvartetille sekä Franz Berwaldin Septetto B-duuri. 

Avoimet kenraaliharjoitukset torstaina 3.11. ja 10.11. klo 10!

Kenraaliharjoituksissa pääset seuraamaan orkesterin työskentelyä oikeasti ja ilman parrasvaloja. Yleensä ohjelma kuitenkin soitetaan jo läpi kuin konsertissa. Minikausikortilla pääset avoimiin kenraaliharjoituksiin ilmaiseksi.