Liput

Osta konserttiliput täältä
Ticketmaster.fi

Yhteystiedot

info@korundi.fi
016 322 2822

Kausiohjelma

Katso kauden konsertit

 

 

Taiteellinen johtaja John Storgårds.

Lapin kamariorkesteri on EU-alueen pohjoisin ammattikamariorkesteri, jossa soittaa 18 päätoimista muusikkoa. Orkesterilla on erinomaiset toimitilat, ml. muusikoilla omat työhuoneet kulttuuritalo Korundissa (www.korundi.fi/orkesteri).

Orkesterissamme on haettavana

Käyrätorven äänenjohtajan toimi

Toimi täytetään 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 
Palkkaus on alan työehtosopimuksen mukainen. 

Koesoittotehtävät:

  1. W. A. Mozart: Käyrätorvikonsertto no 4 Es-duuri (KV 495), 1. osa kadensseineen
  2. R. Strauss: Käyrätorvikonsertto no 1 Es-duuri, op. 11, 1. osa
  3. Orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät

Koesoiton ensimmäinen kierros järjestetään videokarsintana. 

Koesoitto järjestetään videokarsinnan perusteella kutsutuille hakijoille lauantaina 14.1.2023 klo 13.00 alkaen kulttuuritalo Korundissa, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi.

Videokarsinta:

Koesoittoon kutsuttavat hakijat valitaan videotallenteen perusteella. Hakijan on liitettävä hakemukseen video, jossa hakija esittää pianon säestyksellä W. A. Mozartin Käyrätorvikonserton nro 4 Es-duuri (KV 495) 1. osan kadensseineen.

Tallenne on kuvattava yhdellä kameralla siten, että soittaja ja soitin näkyvät kuvassa koko ajan. Äänen ja/tai kuvan jälkikäsittely on kielletty ja teos on tallennettava yhtenä ottona. Tallenteella tulee pyrkiä mahdollisimman laadukkaaseen ääni- ja kuvatallennukseen.

Älä lähetä videota liitetiedostona vaan lataa se internetin striimauspalveluun (esim. Youtube). Liitä linkki videoon hakemukseesi. Varmistathan, että video aukeaa suoraan linkistä ilman salasanaa.

Mikäli hakija ei lähetä hakemuksensa mukana linkkiä pyydettyyn videoon, hänen hakemustaan ei käsitellä.

Koesoittokutsu sekä orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät lähetetään valituille hakijoille sähköpostitse hakuajan päätyttyä.

Hakuaika:

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 9.12. klo 15.00 mennessä osoitteeseen Lapin kamariorkesteri, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi tai sähköpostitse koesoitot-auditions@rovaniemi.fi. Hakemusten tulee sisältää henkilö- ja yhteystietojen lisäksi video 1. kierroksen tehtävästä, lyhyt selvitys hakijan koulutuksesta ja työkokemuksesta sekä maininta siitä, haluaako 2. kierroksella käyttää orkesterin pianistia. Orkesteri varaa mahdollisuuden haastatella hakijaa koesoiton yhteydessä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Toimeen valitun on esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.

Tiedustelut:

intendentti Inka Puhakka, puh. 0400 764 469 tai inka.puhakka@rovaniemi.fi.