Lapin kamariorkesteri julistaa haettavaksi 2. viulun soolosoittajan toimen! HAKUAIKA PÄÄTTYNYT

Taiteellinen johtaja John Storgårds
Päävierailija Olli Mustonen

Lapin kamariorkesteri julistaa haettavaksi II viulun soolosoittajan toimen.

II viulun soolosoittaja on II viulun ensimmäinen soittaja.

Haemme tehtävään viulunsoittajaa kamarimusiikki- ja orkesterikokemuksella. Odotamme valmiutta myös solistisiin tehtäviin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ sisältää matkustamista ja vaihtelevia työaikoja.

Tarjoamme upean työyhteisön ja loistokollegat, oman harjoitushuoneen sekä monipuolisen ohjelmiston kamarimusiikista orkesterikirjallisuuden suurteoksiin. Konsertointimahdollisuudet ulottuvat kanssamme ympäri Lappia sekä eri puolelle Suomea ja ulkomaita.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään perjantaina 10.11. klo 15 mennessä

os. Lapin kamariorkesteri, Kulttuuritalo Korundi, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi tai sähköisesti koesoitot-auditions@rovaniemi.fi.

Hakemuksen tulee sisältää henkilö- ja yhteystiedot sekä CV. Ilmoita hakemuksessa myös, mikäli käytät koesoitossa orkesterin säestäjää.

Orkesteri varaa mahdollisuuden haastatella hakijaa koesoiton yhteydessä.

Pakolliset koesoittotehtävät:

W. A. Mozart: Viulukonsertto nro 3 G-duuri KV 216 TAI nro 4 D-duuri KV 218 TAI nro 5 A-duuri KV 219: 1. osa kadensseineen ja 2. osa ilman kadenssia.

Linkki muuhun ohjelmistoon toimitetaan hakemuksen jälkeen.

Koesoitto on lauantaina 2.12. klo 10 alkaen Lapin musiikki- ja tanssiopiston salissa os. Jorma Eton tie 8.

Toimi täytetään vuoden 2024 alussa tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätiedot:
Inka Puhakka, intendentti
+358 400 764 469 tai inka.puhakka (at) rovaniemi.fi

 

Lapin kamariorkesteri – Rovaniemen kaupunginorkesteri on Suomen ja koko EU-alueen pohjoisin ammattikamariorkesteri. Orkesterissa on 18 vakituista muusikkoa, ja sen taiteellisena johtajana toimii kapellimestari John Storgårds. Orkesterin päävierailijana toimii pianisti, kapellimestari, säveltäjä Olli Mustonen.

Orkesterin koti on Rovaniemellä kulttuuritalo Korundissa ja alueorkesterina se esiintyy ympäri Lapin lääniä, mutta lisäksi myös Pohjoiskalotilla ja muualla Suomessa. Orkesterin työ ja levytykset ovat saaneet tunnustuksia. Mm. Vagn Holmboen Kamarisinfoniat -levy sai loistavat arvostelut ympäri maailmaa ja oli Gramophone Award 2013 ehdokkaana. Kalevi Ahon Theremin- ja käyrätorvikonsertto -levy puolestaan sai vuonna 2015 arvostetun saksalaisen ECHO Klassik -palkinnon. Orkesterin tuorein levytys Hans Abrahamsensin teoksesta Schnee oli Gramophone Award 2022 finaaliehdokkaana, ja voitti Vuoden klassinen Emma –palkinnon 2022.