Liput

Osta konserttiliput täältä
Ticketmaster.fi

Yhteystiedot

info@korundi.fi
016 322 2822

Kausiohjelma

Katso kauden konsertit

Julistamme haettavaksi
Kosketinsoittimien äänenjohtajan toimen

Lapin kamariorkesteri
Taiteellinen johtaja John Storgårds

Haemme tehtävään erinomaista pianistia / kosketinsoittajaa kamarimusiikki- ja orkesterikokemuksella. Odotamme valmiutta myös solistisiin tehtäviin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ sisältää matkustamista ja vaihtelevia työaikoja.

Tarjoamme upean työyhteisön ja loistokollegat, oman harjoitushuoneen sekä monipuolisen ohjelmiston kamarimusiikista orkesterikirjallisuuden suurteoksiin. Konsertointimahdollisuudet ulottuvat kanssamme ympäri Lappia sekä eri puolelle Suomea ja ulkomaita.

Koesoittoon kutsutaan hakemusten perusteella. 

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään perjantaina 19.5. klo 16 mennessä os. Lapin kamariorkesteri, Kulttuuritalo Korundi, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi tai sähköisesti koesoitot-auditions@rovaniemi.fi.

Hakemuksen tulee sisältää henkilö- ja yhteystietojen lisäksi selvitys hakijan koulutuksesta ja työkokemuksesta. Orkesteri varaa mahdollisuuden haastatella hakijaa koesoiton yhteydessä.

Ilmoitamme jatkoon päässeet ja koesoiton ohjelman perjantaihin 1.6. mennessä. Varsinainen koesoitto on lauantaina 26.8. Korundissa klo 9 alkaen.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätiedot: Inka Puhakka, intendentti, +358 400 764 469 tai inka.puhakka (at) rovaniemi.fi

 

Lapin kamariorkesteri – Rovaniemen kaupunginorkesteri on Suomen ja koko EU-alueen pohjoisin ammattikamariorkesteri. Orkesterissa on 18 vakituista muusikkoa, ja sen taiteellisena johtajana toimii kapellimestari John Storgårds. Orkesterin päävierailijana toimii pianisti, kapellimestari, säveltäjä Olli Mustonen.

Orkesterin koti on Rovaniemellä kulttuuritalo Korundissa ja alueorkesterina se esiintyy ympäri Lapin lääniä, mutta lisäksi myös Pohjoiskalotilla ja muualla Suomessa. Orkesterin työ ja levytykset ovat saaneet tunnustuksia. Mm. Vagn Holmboen Kamarisinfoniat -levy sai loistavat arvostelut ympäri maailmaa ja oli Gramophone Award 2013 ehdokkaana. Kalevi Ahon Theremin- ja käyrätorvikonsertto -levy puolestaan sai vuonna 2015 arvostetun saksalaisen ECHO Klassik -palkinnon. Orkesterin tuorein levytys Hans Abrahamsensin teoksesta Schnee oli Gramophone Award 2022 finaaliehdokkaana, ja voitti Vuoden klassinen Emma –palkinnon 2022.