30.11.2024
15.00-17.00

KULTTUURITALO KORUNDI

Kulttuuritalo Korundi

Jarkko Tamminen - Kuuleeko Rovaniemi? -imitaatioshow

Imitaattori Jarkko Tamminen lähtee syksyllä 2024 soolokiertueelle ympäri Suomea.

Jarkko lähtee kiertämään Suomenmaata jo suosituksi tulleella konseptilla: päivitetyllä "Kuuleeko.."-esityksellään.

Show koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Esityksessä Jarkko esittää yli 40 hahmoa. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Kape Aihisesta Kaija Koohon, Pasi Rautiaisesta Stigiin ja Olli Jokisesta Käärijään. Myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa esityksessä nähtäviin hahmoihin toiveiden kautta. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja lisäksi kunkin kiertuepaikkakunnan paikallisuutiset saavat osansa, kun hahmot ottavat esille aina kullakin paikkakunnalla puhuttavia aiheita.

Esityksessä Jarkko on lavalla yksin ja esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja. Lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon edelliskiertueiden jutuista, mutta mukaan mahtuu myös runsaasti uutta materiaalia.

Suositusikäraja: 12v

Ilta koostuu kahdesta noin 45min setistä, joiden välissä on väliaika.

Esityksen kesto on siis 2h, sisältäen puolen tunnin mittaisen väliajan.

Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon viimeistään 24h ennen esityksen alkua verkkokaupasta, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katettuun pöytään. Avaamme tarjoilut myyntiin lähempänä esityspäivää.

Liput:

42,50€ sis. palvelupalkkion. 

Järjestäjä: Comedy Corner Oy

Osta lippu: https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1071

Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon verkkokaupasta niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta ilman jonottamista. Ennakkotilaukset viimeistään 24h ennen esitystä: https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1161

Kulttuuritalo Korundi, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi