4.12.2024
21.00-23.00

KULTTUURITALO KORUNDI

Kulttuuritalo Korundi

Sami Hedberg: He’s Back -stand up show

LISÄESITYS!

Sami Hedberg päättää keikkataukonsa marraskuussa ja lähtee He’s Back -nimeä kantavalle kiertueelle. Esiintymispaikkoina toimivat tällä kertaa tuhansien henkien salien sijaan pienemmät klubit ja salit, joissa tunnelma on intiimimpi. Hedberg on kirjoittanut taukonsa aikana runsaasti uutta materiaalia ja kirjoittaa koko ajan lisää. Syksyn kiertueella yleisöllä on mahdollisuus päästä kuulemaan ensi kertaa näitä tulevia klassikoita.

"Odotan innolla, että pääsen taas esiintymään. Aivot on saatu hyvään tilaan tauon aikana ja on ollut aikaa miettiä uusia juttuja ja uusia kulmia. Fiilistelen edelleen paljon pienempiä saleja, joissa on intiimimpi fiilis, joten on erittäin kiva päästä pitkästä aikaa kiertämään niitä. Kyseessä on vähän kuin paluu stand upin juurille”, Hedberg intoilee tulevaa kiertuetta.

He’s Back -kiertue starttaa Jyväskylän Ilokivestä 6. marraskuuta ja kestää aina joulukuun puoleenväliin saakka. Kiertue saapuu Korundiin 4.12.2024.

Esityksen kesto 2h, sisältäen väliajan.

Esityksen ikäraja K13.

Liput:

Peruslippu: 39,90€ 

Opiskelija, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät: 37,90€

Hinta sis. palvelumaksun.

Osta lippu: https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1134

Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon verkkokaupasta niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta ilman jonottamista. Ennakkotilaukset viimeistään 24h ennen esitystä: https://korundi.lippu.fi/webshop/webticket/shop?event=1164

Kulttuuritalo Korundi, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi