Kulttuuritalo Korundi Rovaniemen taidemuseo Lapin kamariorkesteri 7.5.2024

Arktikumin ja Korundin yhteinen siivoustempaus

Arktikumin ja Kulttuuritalo Korundin toimijat ja henkilökunta tarttuvat pihteihin ja jätesäkkeihin yhteisen siivouspäivän merkeissä ma 13.5.2024 klo 10-16 välillä.

Tavoitteena on siistiä talojen ympäristöä ja laittaa kierrätykseen ne tavarat, joille ei ole enää käyttöä. Kulttuuritoimijoiden yhteisestä siivouspäivästä on tarkoitus tehdä vuosittainen perinne.

Arktikum on museo ja tiedekeskus sekä suosittu käyntikohde Ounasjoen rannalla. Arktikumissa toimivat Lapin yliopiston Arktinen Keskus ja Lapin maakuntamuseo. Arktikumin kupeessa sijaitsee myös Arktinen puutarha, joka on suosittu ulkoilureitti etenkin kesäisin.

Kulttuuritalo Korundi on Rovaniemen punatiilinen maamerkki, entinen postiautovarikko. Korundi on monipuolinen taide- ja tapahtumatalo, jossa toimii Rovaniemen taidemuseo ja Lapin kamariorkesteri.

Pitkän talven jälkeen molempien talojen pihapiiriä on tarkoitus siivota haitallisista roskista ja siistiä päivän mittaan myös sisätiloja. Roskaton ympäristö lisää viihtyvyyttä ja yhteinen siivoustempaus osoittaa, että kulttuuritoimijat haluavat kantaa kortensa kekoon vastuullisuusasioiden edistämisessä.

Mukana siivouspäivässä:
Lapin yliopiston Arktinen Keskus
Lapin maakuntamuseo
Arktikum-palvelu Oy
Rovaniemen taidemuseo
Lapin kamariorkesteri
SOL Oy
Caverion Suomi Oy
Lassila & Tikanoja

Lisätietoja:
Hannele Koskiniemi
Toimitusjohtaja, Arktikum-palvelu Oy
hannele.koskiniemi@arktikum.fi
040 721 3926