Rovaniemen taidemuseo 4.3.2024

Etsimme joukkoomme konservaattoria

Oletko kiinnostunut nykytaiteen tekniikoista ja teosmateriaaleista? Pidätkö monipuolisesta työstä ja ongelmanratkaisusta? Jos vastasit kyllä, hae konservaattoriksi tehokkaaseen ja moniammatilliseen työyhteisöömme!

Konservoinnin asiantuntijapalvelut ja Lapin alueellisen vastuumuseoalueen museoiden neuvonta ovat osa työtäsi. Konservaattorina vastaat Rovaniemen taidemuseon hallinnoimien taidekokoelmien hoitamisesta ja ennaltaehkäisevästä konservoinnista yhdessä kokoelmaintendentin ja museomestareiden kanssa.

Pääset osallistumaan Rovaniemen taidemuseon näyttelytoimintaan: kuntotarkastuksiin, dokumentointiin, huoltoon ja konservointiin. Kaipaamme asiantuntemustasi myös teoslaina-asioissa sekä säilytysratkaisujen kehittämisessä. Keskusteleva työyhteisömme arvostaa yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Haemme konservaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kelpoisuusvaatimuksena on konservaattorin AMK-tutkinto. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työkokemus nykytaiteen parissa sekä monipuolinen materiaalituntemus katsotaan eduksesi.

Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2700 e/kk. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 29.3.2024 klo 15:00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään Kulttuuritalo Korundissa 15.4.2024 klo 9 alkaen. Kutsut haastatteluun valituille lähetetään erikseen.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

HUOM! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli.